Sunday, October 9, 2011

anak-anak ku

bismillah... walhamdulillah... setelah skian lama,, barulah naqiah berpeluang utk update blog nie... huhu~ sjak balik dr syria nk dkt 2 bln yg lalu,, naqiah bz skit... ape tak nya... balik jer pertengahan puasa... lpas puase raya lah plk.... blm abis raya dah mula kerja.... alhamdulillah... walaupun penat tetap terasa nikmatnya....

kerja?? ya... di Hanis Montessori... sebuah tadika yang mem-balance kan antara ilmu dunia dan akhirat... alhamdulillah... seronok sangat apabila tengok anak2 kecil yg kiut miut berkomat kamit cuba membaca doa or surah yg diajarkan walaupun sebutannya Allah sahaja yg faham... hehe~ inilah kelebihan bekerja dengan anak kecil... wlw pon stress berkerja itu tetap ade,, tp selepas jer tgk telatah si comel yg suci dari dosa itu terus terbang semua stress... :) alhamdulillah ala kulli  halin wan nikmah..~


selain Hanis naqiah pon ade buat part tym di sebuah lagi Learning centre... bukannya tk penat.. saje jer nk memanfaatkan masa selagi berada di Singapura.. every sunday mengajar di Andalus.. juga mengajar "my little angels" yg "baik2".. (wlw pon nakal u all tetap cute).. HEHE~

itu lah die... suke bdk2 punya pasal... cr kerja pon related ngan bdk2... prangai??? tk bdk2 sgt lah... hee~

till we meet again.. insyaAllah ^___^

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails